Babelbogklubben

  Som medlem af Babelbogklubben vil du årligt blive tilbudt at modtage mellem to og seks oversatte udgivelser fra Basilisk. Du køber bøgerne med 35% rabat og betaler selv 45 kr. i porto. Vi sender bogen til en GLS-pakkeshop i nærheden af dig, så du har den på udgivelsesdagen. Du kan kvit og frit afmelde bogen forinden, hvis du ikke ønsker den. Derudover kan du som medlem af Babelbogklubben til enhver tid købe bøger fra hele Basilisks bagkatalog med 35% rabat.

  Betingelser og vilkår

  Lige nu er det i anledning af vores nye hjemmeside gratis at melde sig ind.

  Som medlem af Babelbogklubben vil du minimum 14 dage før afmeldingsfristen modtage en e-mail med information om den næste bog i Babelbogklubben. Hvis du ønsker at modtage bogen, skal du ikke foretage dig noget. Vi sender bogen til en GLS-pakkeshop i nærheden af dig, så du har den på udgivelsesdagen. Bogens pris og fragtomkostninger vil automatisk blive trukket fra det betalingskort, du har tilknyttet din konto, idet vi sender bogen af sted.

  Hvis du ikke ønsker at modtage bogen, skal du afmelde den inden afmeldingsfristen på vores hjemmeside.

  Bøger, der ikke er afmeldt rettidigt, kan desværre ikke returneres.

  Som medlem af Babelbogklubben kan du når som helst købe titler fra Basilisks bagkatalog med 35% rabat. Rabatten trækkes ved kassen. Der må påregnes en ekspeditionstid på op til en uge for bestillinger fra Basilisks bagkatalog, da vi er på forlaget mandag og tirsdag.

  Du forpligter dig ikke til at købe et bestemt antal bøger ved indmeldelsen i bogklubben, og du kan til enhver tid melde dig ud af bogklubben.

  Tilbuddet gælder i hele Skandinavien.

  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en mail på admin@basilisk.dk.

  Hvis du flytter, så husk at ændre adressen på din profilside, både fakturerings- og leveringsadresse.

  				

  Log ind
  Opret en konto