Babelbogklubben

  Som medlem af Babelbogklubben vil du årligt blive tilbudt at modtage mellem to og seks oversatte udgivelser fra Basilisk. Du køber bøgerne med 35% rabat og betaler selv porto (45 kr. i porto, hvis bogen skal sendes til Danmark og 100 kr. i porto, hvis den skal sendes til andre lande i Europa). Vi sender bogen til en GLS-pakkeshop i nærheden af dig, så du har den på udgivelsesdagen. Du kan kvit og frit afmelde bogen forinden, hvis du ikke ønsker den. Derudover kan du som medlem af Babelbogklubben til enhver tid købe bøger fra hele Basilisks bagkatalog med 35% rabat.

  Betingelser og vilkår

  Indmeldelsestilbud: Når du melder dig ind i Babelbogklubben, vælger du tre valgfrie bøger fra vores bagkatalog, som du samlet set betaler 250 kr. for. Vi sender dig bøgerne med GLS, og herfra er du medlem af Babelbogklubben.

  Når der udkommer en ny Babelbog, vil du som medlem af Babelbogklubben modtage en mail cirka 14 dage før udgivelsesdagen med information om bogen, en læseprøve samt dato for afmeldingsfrist.

  Hvis du ønsker at modtage bogen, skal du ikke foretage dig noget. Vi sender bogen til en GLS-pakkeshop i nærheden af dig, så du har den på udgivelsesdagen. Bogens pris og fragtomkostninger vil automatisk blive trukket fra det betalingskort, du har tilknyttet din konto, idet vi sender bogen af sted.

  Hvis du ikke ønsker at modtage bogen, skal du afmelde den inden afmeldingsfristen på vores hjemmeside.

  Bøger, der ikke er afmeldt rettidigt, kan desværre ikke returneres.

  Som medlem af Babelbogklubben kan du når som helst købe titler fra Basilisks bagkatalog med 35% rabat. Rabatten trækkes ved kassen. Der må påregnes en ekspeditionstid på op til 14 dage for bestillinger fra Basilisks bagkatalog, da vi er på forlaget hver anden onsdag.

  Du forpligter dig ikke til at købe et bestemt antal bøger ved indmeldelsen i bogklubben, og du kan til enhver tid melde dig ud af bogklubben. Hvis du melder dig ud, kan du tidligst melde dig ind på ny efter 12 måneder.

  Tilbuddet gælder i hele Europa.

  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en mail på admin@basilisk.dk.

  Hvis du flytter, så husk at ændre adressen på din profilside, både fakturerings- og leveringsadresse. Hvis du får nyt kort, så husk at ændre dine kortoplysninger.

  Sådan melder du dig ind

  For at melde dig ind, skal du oprette en konto på hjemmesiden og logge ind her.

  Herefter udfylder du dine oplysninger herunder og vælger tre valgfrie bøger fra listen. Når du betaler for dit medlemskab (250 kr. og fragt for de tre bøger), krypteres dine kortoplysninger og gemmes et sikkert sted. På den måde kan vi trække betalinger for fremtidige bøger, du køber i Babelbogklubben – medmindre du afmelder bøgerne, naturligvis. Velkommen i Babelbogklubben og mange tak for at støtte vores lille forlag.

  Indmeldelsen i Babelbogklubben koster 250 kr. samt fragt for de tre bøger, du vælger. Vi sender bøgerne til dig inden for 14 dage.

  Log ind
  Opret en konto