Babelbogklub

  Babelbogklubben er Basilisks bogklub for oversat kvalitetslitteratur fra hele verden. Som medlem af Babelbogklubben vil du årligt blive tilbudt at modtage mellem to og seks oversatte udgivelser fra Basilisk. Du køber bøgerne med 35% rabat og betaler derudover 45 kr. for at få fragtet bogen til en GLS-pakkeshop i nærheden af dig. Du kan kvit og frit afmelde bogen forinden, hvis du ikke ønsker den. Derudover kan du som medlem af Babelbogklubben til enhver tid købe bøger fra hele Basilisks bagkatalog med 35% rabat.

  OM BABELSERIEN

  Babelserien er Basilisks serie for kvalitetslitteratur fra hele verden. I Babelserien findes bøger af bl.a. John Ashbery, Thomas Bernhard, Anne Carson, Fleur Jaeggy, Daniil Kharms, Clarice Lispector, Jacques Roubaud, Pentti Saarikoski, Ann Quin og Robert Walser. Se alle udgivelser i Babelserien her, og kommende udgivelser her. Der udkommer to til seks Babelbøger om året.

  SÅDAN FUNGERER DET

  Som medlem af Babelbogklubben vil du minimum 14 dage før afmeldingsfristen modtage en e-mail med information om den næste bog i Babelbogklubben. Hvis du ønsker at modtage bogen, skal du ikke foretage dig noget. Vi sender bogen til en GLS-pakkeshop i nærheden af dig, så du har den lige omkring udgivelsesdagen. Bogens pris og fragtomkostninger vil automatisk blive trukket fra det betalingskort, du har tilknyttet din konto, idet vi sender bogen af sted. Hvis du ikke ønsker at modtage bogen, skal du afmelde den inden afmeldingsfristen på vores hjemmeside.

  Du kan læse om betingelser og vilkår samt melde dig ind i Babelbogklubben her.