INDKØBSKURV  (0)
LOGIN
forlaget basilisk

 


UDGIVELSER
 
 
 
Snuder på lastbiler
Michelangelo Setola, Edo Chieregato
Oversat af Majse Aymo-Boot
 

Strejkende lastbilchauffører på italienske motorveje. To gamle venner mødes. Ind i fortællingen flettes historien om en dreng på en traktor; han kører på en grusvej under den bro, hvor lastbilerne holder.  Tegningerne er spækket med detaljerede registreringer og informationer, og den uglede kontur i stregen har en uro i sig, så verden opleves som organisk. Lastbilenes/traktorens omrids er ikke hård og lineal-lige, den er så blød som grantræets omrids. Der opstår et samspil mellem metal, plastik og græs, bakker, træer. 


Michelangelo Setola (f.1980) er italiensk billedkunstner og har siden 2005 i samarbejde med forfatter Edo Chieregato (f.1971) udgivet flere grafiske fortællinger.


Novellen er oversat af Majse Aymo-Boot.

 
Pressen skrev: 
 
"Edo Chieregatos korte historie stikker i flere retninger og viser glimt af verden omkring hovedpersonerne. Atmosfæren er trykkende og fortællingen, der først til allersidst eksploderer, sitrer af det, der bare venter på at ske. Det er for varmt, for fugtigt, for lummert, for sent, for risikabelt. Og alligevel samler Snuder på lastbiler sig i en tung, uheldsvanger stemning, der kulminerer i den spektakulære slutning, som på rigtig novellemanér overrumpler læseren med et uventet og vildt syn.
- Felix Rothstein, ATLAS
 
"Hans svedende, plumpe figurer fremstår fragile og levende; hans miljøer snavsede og hedt atmosfæriske"
- Matthias Wiviel, Information
 
 
 
DKK 120,-
 
Udgivelsesdato:
14-01-2016
 
Udstyr:
64 sider
 

ISBN:
978-87-93077-19-5

 
DKK 280,-
Hjem
Bue Bredsdorff
 
DKK 220,-
Signe Parkins & Drawings
Signe Parkins