INDKØBSKURV  (0)
LOGIN
forlaget basilisk

 


UDGIVELSER
 
 
 
Signe Parkins & Drawings
Signe Parkins
 
Signe Parkins & Drawings er et udpluk af tegneren Signe Parkins' dagbogsskitser, der fortæller om en kvinde med børn og mand, dagligdagen i Aarhus, udformet med krøllede og sanselige abstraktioner over det banale. I skitsernes undersøgende streg findes en fin sans for mellemrummene. Der, hvor der gøres en lille pause.

Dagbogen tegner Signe Parkins i A5 skitsebøger, som hun beklæder med forskelligt stof. Det udvalg, Basilsisk Tegneserie udgiver, er trykt som en faksimile af den rigtige dagbog, således at form, farve, tekstur fremstår som Signes egne bøger. Signe Parkins har beklædt hele første oplag med forskelligt genbrugsstof, for at understrege det personlige.

Signe Parkins er født i 1979. Hun er uddannet fra Designskolen Kolding. Signe Parkins har siden 2005 tegnet dagbogsskitser, og begyndte at poste tegningerne på sin blog i 2009. I 2012 modtog hun Pingprisen for bedste danske net-tegneserie. På bloggen kommer der stadig nye tegninger. Dem kan du følge her.
 
Pressen skrev: 
"Der er en legesyg energi over Parkins' figurer, der som oftest skildres i spændstig bevægelse dikteret af de daglige udfordringer, vi alle kender. De omgives af løst antydede, til tider gennemsigtige rum og kærligt detaljerede genstande og miljøer - ofte hentet i den omgivende natur - som på analytisk vis suggererer de strukturer, der præger vores liv og erkendelse. Hendes eksakte brug af akvarel accentuerer dette yderligere.
(...)
Hun fanger en sandhed og noget egentlig skræmmende i børn og vor oplevelse af deres gryende erkendelse - et blik på og fra virkeligheden og dansk tegneserie-avantgarde lige nu"
- Matthias Wivel, Information
 
 
DKK 220,-
 
Udgivelsesdato:
15-05-2015
 
Udstyr:
104 sider
 

ISBN:
978-87-93077-05-8

 
DKK 150,-
Stikkersvin jeg fucker dig -
Mette Ø. Henriksen
 
DKK 125,-
Hvad er fremskridt?
Gustav Barfod
 
DKK 100,-
Island our operation
Jeppe Brixvold m.fl.